Hirdetés

Itt a leggyorsabb memóriakártya



|

A Kingmax Pro Extreme SDXC kártyái UHS sebességgel másolják az adatainkat.

Hirdetés

A jelenleg elérhető leginkább felsőkategóriás memóriakártya-formátum az SDXC és az SDHC, amelyek ráadásul nagy kapacitással is rendelkeznek. A Kingmax ebben a kategóriában mutatta be a legújabb apró adattárolóit, a 64 gigabájtos SDXC-t, valamint a 16 és 32 gigabájtos SDHC-t. A legkisebb modell ideális lehet fotósok számára, a második pedig már a Full HD-s videók rögzítéséhez is jó partner lehet.

Ahhoz, hogy ilyen minőségű anyagokat rögzíthessünk, gyors írási sebességre van szüksége a kártyának. A formátum szabványának hála a Pro Extreme szériának nincs miért szégyenkeznie, az UHS sebesség ugyanis jelen esetben másodpercenként 60 megabájt adatot jelent.

Az újdonságok egyébként ellenállnak a hőmérséklet ingadozásának, az ütődéseknek, a röntgensugaraknak és a mágnesességnek is. Mindennek köszönhetően az adataink a szélsőségesebb körülmények között is biztonságban maradnak. A két kisebbik kártya olvasási sebessége másodpercenként 80 és 85 megabájt, míg az írási érték 40 MB/másodperc. Ugyanezek a 64 gigabájtosnál 90-es és 60-as értékeken alakulnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.