Hirdetés

Itt a legvékonyabb külső HDD



|

A DashDrive Elite HE720 mindösszesen 8,9 milliméter vastag.

Hirdetés

Az A-DATA bemutatta a DashDrive Elite HE720-as külső merevlemezét, amely amellett, hogy USB 3.0-kompatibilis, elmondhatja magáról, hogy a piacon kapható legvékonyabb ilyen eszköz. A szálcsiszolt, rozsdamentes acél felülettel bevont meghajtó rekordvékony, mindössze 8,9 milliméteres.

 

A meghajtó borítása 9H-s karcolás elleni védelmet nyújt, ami hosszú távon igen hasznos lehet a tulajdonos számára. Kívül a kék állapotjelző LED mellett a gyártó egygombos backup-ja is helyet kapott, amely egy nyomásra képes szinkronizálni.

 

A külső HDD-t megvásárlók 60 napig ingyenesen használhatják a Norton Internet Security 2012 biztonsági csomagot. Az adattároló kapacitása 500 GB, az ajánlott végfelhasználói ára pedig 89,99 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.