Hirdetés

Itt a Logitech G203 Prodigy



|

Semleges fogású gameregér lett a Logitech legújabb rágcsálója, a G203 Prodigy.

Hirdetés

Újabb taggal bővítette a gameregereinek a kínálatát a Logitech. A G203 Prodigy a mostani idők trendjével szemben egyáltalán nem kapott extravagáns formát. 

Hirdetés

Az új rágcsáló inkább semleges dizájnt kapott, és a fogása is teljes mértékben semleges, nincsenek jobb- vagy balkezeseknek szánt ergonómiai jegyek - leszámítva a bal oldalra helyezett oldalsó gombokat. 

A semleges kéztartású felhasználók számára így nagy kényelmet nyújthat az egér, amelynek az alkatrészeit a Logitech házon belül gyártotta. 

A Logitech saját szenzora menet közben állítható, 200 - 6000 DPI-s felbontásra képes, az ARM processzora az 1000 Hz-es mintavételezést is támogatja. 

A gombok és az RGB-s világítás a Logitech szoftverével átprogramozhatóak, a konfigurációt pedig az egér tárolja, és nem a PC. A G203 Prodigy vételára 44,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.