Hirdetés

Itt a Logitech G502 Proteus Spectrum gamer egere



|

RGB-s világítást is kapott a világ egyik legnépszerűbb rágcsálója.

Hirdetés

A Logitech bemutatta a G502 Proteus Spectrum gamer egerét, amely már RGB-s világítást is kapott. Ez utóbbi tekintetében egyébként szinkronizálható a többi Logitech G termékkel, és akár egészen látványos effekteket is létre lehet hozni. A világítás erőssége állítható, színekből 16,8 millió áll rendelkezésre. 

Hirdetés

Nem lehet panasz rá más tekintetben sem, már csak azért sem, mert a Logitech legjobb optikai szenzorát kapta, a PMW3366-ot. A pontos célzást segíti a Logitech G Delta Zero technológia, illetve a DPI 200 és 12 000 között állítható értéke is. 

Az egér súlyozása állítható, összesen öt darab 3,6 grammos plusz betéttel. A 11 programozható gomb szintén szabadon variálható a mellékelt LGS szoftverrel. 

Az optimális teljesítmény érdekében az egér a fizikai felszínekhez is kalibrálható, a legjobb teljesítmény és a kisebb emelési távolság érdekében. 

A fogás és a gombok elrendezése továbbra is kényelmes maradt a G502 Proteus Spectrumnál, ami januártól kapható, 89 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.