Hirdetés

Itt a Logitech új mechanikus gamer billentyűzete



|

Bemutatkozott a G810 Orion Spectrum.

Hirdetés

A Logitech bemutatta a legújabb billentyűzetét, a G810 Orion Spectrumot. Ez egy teljes méretű klaviatúra, mechanikus kapcsolókkal és RGB-s háttérvilágítással. 

Hirdetés

A G810 Orion Spectrum a gyártó Romer-G mechanikus kapcsolóit használja, amelyek szinte azonnali reakciót garantálnak, és a leütéseket 25 százalékkal gyorsabban érzékelik, mint a szabványos mechanikus kapcsolók. 

A billentyűzet nagyon strapabíró, ami nem csak a dizájnból adódik. Mivel 70 millió leütést bírnak a gombok, ezért akár 40 százalékkal hosszabb működést is kibírnak, mint a többi gamer billentyűzet. 

Természetesen adott az RGB-s háttérvilágítás, valamint a Logitech Gaming Software, amellyel ezt testre lehet szabni, minden egyes gomb esetében, 16,8 millió színnel. Az effektek persze szinkronizálhatóak a többi Logitech G eszközzel. Több mint 300 játékhoz előre beállított világítási profil is van. 

Akadnak a periférián médiavezérlő gombok is, valamint a makrók is felvehetőek. 

A G810 Orion Spectrum februártól kapható, 189 eurós áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.