Hirdetés

Itt a Misfit még okosabb karkötője



|

Bemutatkozott a Shine 2, ami még jobban képes követni minket.

Hirdetés

A Misfit bemutatta a Shine 2 okoskarkötőjét, amely új funkciókkal örvendezteti meg a felhasználókat. Sokan vártak már rá, hiszen több mint két éves volt az eredeti modell, azóta pedig sok minden változott. 

Hirdetés

A Shine 2 az ígéretek szerint továbbfejlesztett aktivitás- és alváskövetéssel operál az új gyorsulásmérőnek és a magnetométernek hála. 

A fények segítségével az időt és a fitneszes haladást is mutatja az eszköz, amely elkezd vibrálni, ha már régen álltunk fel egy helyből. 

Vibrálni akkor is tud, ha üzenetet vagy bejövő hívást kapunk, így ilyen szempontból hasonló az Apple Watch-hoz. 

Fejlődtek a szinkronizálási és Bluetooth-os teljesítmények, a kijelző napfényben is jobban látható. Maga a készülék egy laposabb alumínium házat kapott, amit a repülőgépiparban is használnak. Az akku 6 hónapra elég, a kütyü 50 méterig vízálló. 

Novembertől, 99,99 dollárért kapható feketében és rozé aranyban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.