Hirdetés

Itt a SanDisk legkisebb pendrive-ja



|

Egy gémkapocs méretével és egy ötforintos súlyával rendelkezik az új USB-kulcs.

Hirdetés

A SanDisk bemutatta legújabb pendrive-ját, amely a Cruzer Blade névre hallgat. Arról lehet vitatkozni, hogy ez a legkisebb-e a világon, azonban ami bizonyos, hogy ez a SanDisk legapróbb flash meghajtója. Az USB-kulcs olyan kicsi, mint egy gémkapocs, és mindössze annyira nehéz, mint egy ötforintos érme.

 

A miniatűr méretek ellenére használható tárhelyet biztosít a Cruzer Blade. A pendrive 2 gigabájtostól 16 gigabájtos méretig kapható, és a gyártó ígérete szerint az átviteli sebességekkel sem lesz semmilyen fajta probléma.

 

A két év garanciával már kapható Cruzer Blade ára 15 és 78 dollár között alakul, kapacitástól függően. Még szerencse, hogy rá lehet fűzni egy kulcstartót, különben nagyon egyszerű lenne véletlenül elhagyni az apróságot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.