Hirdetés

Itt a Sapphire Radeon RX 480 NITRO+



|

Egyedi kialakítást és hűtőt kapott a Sapphire legújabb videokártyája.

Hirdetés

A Sapphire bemutatta a prémium Radeon RX 480-as videokártyáját, amely a Radeon RX 480 NITRO+ nevet kapta. Teljesen egyedi tervezéssel és hűtéssel érkezik. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő a gyártó Dual-X hűtőrendszerével dolgozik, ami egy sűrű alumínium hűtőbordát és egy pár lecsatolható, 95 milliméteres ventilátort alkalmaz. A levegőcsatorna felfelé irányítja a meleg levegőt. 

A kártya egy 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja az energiát, és 4, valamint 8 GB-os verzióban érhető el. 

A 4 GB-os modell GPU-órajele 1208 MHz, boost mellett 1306 MHz. A memória 7 Gbps-on dolgozik. A 8 GB memóriával rendelkező kiadásé már 8 Gbps-on, a GPU órajelét pedig 1208 és 1342 MHz-re állították. 

A kimenetek tekintetében két DisplayPort 1.4 és HDMI 2.0b, valamint egy dual-link DVI áll a felhasználók rendelkezésére. Az RGB-s, LED-es Sapphire logó a NITRO Glownak hála úgy tudja változtatni a színeit, amilyen magas a PCB hőmérséklete vagy amilyen gyorsan forognak a légkavarók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.