Hirdetés

Itt a Sharkoon RGB-s, mechanikus billentyűzete



|

Prémium minőséget és sok színt ígér az új MK80.

Hirdetés

A Sharkoon bemutatta a legújabb billentyűzetét, a SHARK ZONE MK80 RGB-t. Az eszköz prémium minőséget ígér a profi játékosok számára. 

Hirdetés

A billentyűzet Kailh kapcsolókkal rendelkezik, menet közben rögzíthetőek a makrók, van játékos mód és öt külön profil, beépített memória, médiahub, valamint 1000 Hz-es mintavételezési ráta. A csuklótámasz levehető. 

A Kailh mechanikus kapcsolói legalább 60 millió leütést viselnek el az életük során: piros, barna és kék kapcsolók egyaránt kérhetőek, természetesen mind más karakterisztikával rendelkezik. 

A billentyűzet még telepített szoftver nélkül is nyolc külön világítási effekttel rendelkezik, amelyeket előre programoztak. Ezeket gyorsbillentyűkkel lehet aktiválni, illetve színekben 16,8 millió árnyalatból lehet válogatni. 

A mellékelt szoftverrel persze testre lehet szabni a világítást és az egyes gombokat, programozhatóak a makrók, a profilok és a főbb funkciók. A beállításokat megőrzi a beépített memória. 

A Sharkoon SHARK ZONE MK80 ajánlott végfelhasználói ára 139,9 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.