Hirdetés

Itt a Surface Book klónja



|

Természetesen olcsóbb hardvert kapott az Onda oBook 11 Pro.

Hirdetés

A kínai gyártók előszeretettel másolják az Apple okostelefonjait, táblagépeit és laptopjait is. Ezúttal viszont nem a MacBook volt a kínaiak célkeresztjében, hanem a Microsoft Surface Book. 

Hirdetés

Az Onda újdonsága a Microsoft lecsatolható kijelzős hibridjét másolja, azonban az Onda oBook 11 Pro szerényebb hardvert és árcédulát kínál. 

Miközben az eredeti Surface Book 3000 x 2000-es kijelzőt, Intel Core i5 vagy Core i7 processzort, 8-16 GB RAM-ot és NVIDIA videokártyát tartogat, addig az Onda hibridje visszafogottabb teljesítményt ad. 

Az oBook 11 Pro Intel Core M3-6Y30 processzort kapott, 4 GB RAM és 64 GB tárhely mellett. A képernyő felbontása 1920 x 1200 pixel. 

Sajnos az nem derült ki, hogy a laptopok és a táblagépek között átmenetet képező hibridnek mennyi lesz a pontos vételára. Persze a klón várhatóan féláron vagy olcsóbban lesz vihető, mint a Surface Book. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.