Hirdetés

Itt a Thermaltake Versa C22 RGB Snow Edition háza



|

LED-ekkel villog a Thermaltake fehérbe öltözött Versa C22-es háza.

Hirdetés

A Thermaltake bemutatta a Versa C22 RGB Snow Edition névre keresztelt számítógépházát, amely a Versa C22 egy új kiadása. 

Hirdetés

Ez a verzió fehér paneleket használ, akril oldalsó elemmel, fekete belsővel és RGB-s LED-ekkel, amelyek az előlapi panelen függőlegesen futnak végig. A fénycsíkokat natív RGB LED kontroller vezérli, a ház tetején külön vezérlőgombok is találhatóak. 

A háznak teljesen fekete a belseje, és a megszokott mód szerint van két külön szekcióra felosztva. 

Az ATX-es alaplap mellé egy maximum 390 milliméter hosszú videokártya fér el, feltéve, hogy az egyik előlapi ventilátor ki van szerelve. A CPU-hűtő magassága legfeljebb 160 milliméter lehet. 

Két 3,5 és két 2,5 hüvelykes meghajtó szerelhető be, az előlapra két 120 milliméteres vagy egy 140 milliméteres légkavaró fér el. Felül két 120 milliméteres helyezhető el, hátul további egy darab. 

Az 5,7 kilogrammos ház 538 x 198 x 490 milliméteres. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.