Hirdetés

Itt a ThinkPad X1 Carbon és Yoga



|

Természetesen Skylake processzorral dolgoznak az újdonságok.

Hirdetés

A 2016-os CES-en sok érdekessége van a Lenovónak, az X1-es sorozat pedig rengeteg új géppel frissített. Itt a ThinkPad X1 Carbon és Yoga is. 

Hirdetés

A két modellben közös, hogy az Intel Core i7-es Skylake processzoraira építkeznek, Intel HD Graphics HD520-as grafikával, 16 GB RAM-mal, 1 TB-os PCIe NVMe SSD-vel, opcionálisan LTE-A csatlakozással. 

Mindkét magnéziumházas gép 14 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzőt kapott, de a Carbonból van 1080p-s verzió is. A Yogának van Stylus Penje, illetve a 360 fokban forgó zsanérok miatt tetszőlegesen átalakítható más módokba - és még tabletként is strapabíró marad. 

A RAM kivételével minden cserélhető, tehát az akku és az SSD is pótolható, ha idővel probléma adódik. A Yoga indulóára 1449 dollár, míg a Carbon 1299 dollártól kezdődik. 

Akad még a Lenovónak egy minden-egyben típusú PC-je is, a ThinkCentre X1. Ennek az alapja egy 23,8 hüvelykes IPS kijelző, full HD-s felbontással. Ebben is Core i7-es Skylake CPU van, maximum 16 GB DDR4-es RAM-mal, 500 GB-os HDD-től egészen az 512 GB-os SSD-ig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.