Hirdetés

Itt a végleges GeForce GTX 580 Classified



|

A jelentős átalakításokon átesett GeForce GTX 580 Classified úgy tűnik, megkapta végleges formáját.

Hirdetés

Az EVGA jelentős munkát fektetett a komoly átalakításokon átesett GeForce GTX 580 Classified nevű kártyáján, amely úgy tűnik, megkapta végleges formáját. A tervek szerint már csak néhány utómunkálat választja el a videokártyát a játékosoktól és a tuningmesterektől.

 

 

A képen látható, elviekben már szállításra kész GeForce GTX 580 Classified egy extra méretű nyomtatott áramköri lappal bír, illetve három PCIe csatlakozón keresztül kap energiát (két nyolc- és egy hattűs). A legalább két NEC Proadlizer kondenzátorral szerelt kártya feszültségjelző LED-eket is kapott, továbbá dual BIOS-t.

 

Az 512 CUDA maggal és 384 bites memóriabusszal szerelt vezérlő natív 3- és 4-utas SLI-támogatással érkezik. A dual slotos hűtővel ellátott GeForce GTX 580 Classified várhatóan 1,5 és 3 gigabájt memóriával szerelt változatokban is elérhető lesz.

 

4-utas SLI-ben, akció közben az EVGA GeForce GTX 580 Classified:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.