Hirdetés

Itt a világ első 802.11ad-s routere



|

Bemutatkozott a TP-Link Talon AD7200 - természetesen nagyon gyors.

Hirdetés

A 802.11ad-s WiFi világában az Acer volt az első, egy laptoppal. Nem kellett sokat várni az első ezt támogató routerre sem, amely a TP-Linktől érkezett

Hirdetés

A TP-Link Talon AD7200 értelemszerűen nagyon gyors. A 802.11ad-s szabványt kisebb távolságokra tervezték (mondjuk egy szobán belüli használatra), nagy sebességekkel. 

A Talon AD7200 akár a 7,2 Gbps-os adatátviteli értéket is képes elérni úgy, ha több sávot kombinálunk. 

Nagyon hasznos megoldás lehet a fájlok eszközök közötti megosztására vagy mondjuk a tartalmak streamelésére, természetesen 4K-s felbontás mellett is. 

Ha valaki kívül esik a 802.11ad-s hatótávolságon, a router akkor is képes kiszolgálni az eszközét a 802.11a/b/g/n/ac szabványokon a 2,4 és az 5 GHz-es sávokon. 

Maga a router egyébként nagy és fekete, nyolc lehajtható antennával. Van rajta két USB 3.0 port is a külső meghajtókhoz, valamint négy gigabites Ethernet port. Sajnos az ára még ismeretlen, de a második negyedévtől meg lehet majd venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.