Hirdetés

Itt a világ leggyorsabb 256 GB-os microSD-je



|

Megérkezett a 256 GB-os SanDisk Extreme microSDXC UHS-I memóriakártya.

Hirdetés

A Western Digital bemutatta a legújabb microSD memóriakártyáit, amelyek már 256 GB-os kapacitással rendelkeznek. Az egyik a SanDisk Ultra microSDXC UHS-I, ami a maga méretében a világ leggyorsabbja - a másik a Premium Edition, az átlagfelhasználók számára optimalizálva. 

Hirdetés

Az apró adattárolókat okostelefonokhoz, drónokhoz és akciókamerákhoz szánják elsősorban, és tökéletesek a professzionális videók és képek készítéséhez is, miközben kellően nagy tárhelyet garantálnak a rögzítéshez. 

A kártya 100 MB per másodperces adatátvitelre képes, a fotók gyors rögzítésekor a 90 MB per másodperces írási sebesség is megoldott. A 256 GB-os kártya 14 órányi 4K-s videót tud tárolni. 

A Premium Editiont androidos okostelefonokhoz és táblagépekhez tervezték. Az átviteli sebességek a 95 MB per másodpercet érik el, ami egyetlen perc alatt 1200 átvitt fotót is jelenthet. 

A memóriakártyák vízállóak, bírják a szélsőséges hőmérsékleteket, a rázkódást és a röntgensugarakat. Támogatják a SanDisk Memory Zone androidos appot is. 

A két adattároló augusztusban és az év végén lesz elérhető, 149,99 és 199,99 dolláros árakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.