Hirdetés

Itt a világ leggyorsabb microSD kártyája



|

Akciókamerákhoz és drónokhoz is ideális a SanDisk újdonsága.

Hirdetés

A SanDisk bemutatta a világ leggyorsabb microSD memóriakártyáját, a SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-II-t. 

Hirdetés

Ezt kifejezetten okostelefonokban, akciókamerákban és drónokban való felhasználásra szánják, amelyeknél fontos a mindennél gyorsabb sebesség, főleg a nagy videofájloknál. 

A 64 és 128 GB-os kapacitásban létező kártya akár 275 megabájt per másodperces átviteli értéket is lehetővé tesz. Remek megoldás a full HD-s és a 4K-s videók rögzítéséhez, ráadásul egy USB 3.0-s kártyaolvasó is van hozzá az adatok PC-re másolásához. 

A kártya visszafelé kompatibilis az UHS-I hosttal rendelkező eszközökkel. Természetesen az extrém környezeteket is elviseli, tehát a rázkódás, alacsony vagy magas hőmérséklet, a víz és a röntgensugarak sem jelentenek problémát. 

Amerikában 179,99 és 299,99 dollárért vihetőek a második negyedévtől, élettartam-garanciával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.