Hirdetés

Itt a világ leggyorsabb microSD memóriakártyája



|

Az új Toshiba memóriakártyák megfelelnek az UHS-II szabványnak.

Hirdetés

A Toshiba amerikai vállalata bemutatta a világ leggyorsabbnak hirdetett microSD típusú memóriakártyáit. A kártyák az elsők a kategóriában, amelyek megfelelnek az UHS-II-es szabványnak, ami a nagysebességű interfészre vonatkozik. Az UHS Speed Class 3-képes memóriakártyák 32 és 64 gigabájtos kapacitásokban érhetőek el, és lehetővé teszik a 4K-s videók rögzítését is. 

Hirdetés

Ezzel a csúcsteljesítményű fényképezők és kamerák könnyedén vehetnek fel 4K-s tartalmakat. A 64 gigabájtos változat maximális olvasási sebessége 260 megabájt másodpercenként, míg az írási sebesség 240 MB/másodpercen alakul. A 32 gigabájtos valamivel kisebb, 145 és 130 MB/másodperces számokat kínál. 

A jelenlegi UHS-I kártyákhoz mérten ezzel egyébként 8- és 2,7-szeres teljesítménynövekedésről lehet beszélni. A másolás meggyorsítása mellett további előny, hogy a nagyfelbontású fotókat folyamatos nagy mennyiségben lehet készíteni. Az új kártyák első példányait már kiküldték az okostelefon- és egyéb mobilgyártóknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.