Hirdetés

Itt a világ legkisebb tükörreflexese



|

A Canon EOS 100D azzal próbál kitűnni, hogy a legkisebb és a legkönnyebb lesz a piacon.

Hirdetés

A digitális fényképezők világában nehéz kitűnni a mezőnyből, a Canon azonban szeretné igazán megkülönböztetni a legújabb DSLR-jét. Az EOS 100D a világ eddigi legkisebb és legkönnyebb digitális tükörreflexese, a maga 116x8 x 90,7 x 69,4 milliméteres méreteivel. 

Az aprónak mondható gép belül jobb, mint sokat remélték: egy 18 megapixeles CMOS szenzort kapunk. Ez egy DIGIC 5 képkezelő processzorral egészül ki, ami mindenképp több, mint a hagyományos, mini fényképezők 10 megapixele. Az EOS 100D ISO-érzékenysége megfelelően magas, 12800, de a szoftvernek köszönhetően 25600-ig emelhető.

A 9-pontos autofókusszal operáló gép szoftveresen is igyekszik újítani: a Blur Simulation úgy próbálja a fontos tartalomra helyezni a hangsúlyt, hogy a valósághoz hasonló háttérelmosódást tesz a képre. Van továbbá hat olyan téma is, amely a családi képek készítését segíti. A szerkesztést egy kicsi, 4:3 képarányú érintőkijelzőn végezhetjük. A boltokba az EOS 100D a hónap végén kerül, az ára ismeretlen. Később jön az EOS 700D is, már kihajtható kijelzővel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.