Hirdetés

Itt a WD 2 terabájtos merevlemeze



|

Elsőként a WD dicsekedhet két terabájtos kapacitással

Hirdetés

A WD Caviar Green sorozatában üdvözölhetjük az eddigi legnagyobb kapacitású 3,5 hüvelykes merevlemez meghajtót, melyet ma jelentett be a gyártó.

 

Csendes, kis fogyasztású és halk meghajtók sorakoznak a WD Caviar Green sorozatában, a 3,5 hüvelykes platform így kitűnően alkalmas arra, hogy mások elé vágjon – ha nem is teljesítményben, de kapacitásban mindenképp. Az egész sorozat – és az új meghajtó is -- a gyártó 500 GB/lemeztányér technológiájával dolgozik, azaz a lemezek felületén az adatsűrűség 400 Gigabit négyzet-hüvelykenként.

wd.jpg
 

 

Már most is az eladott meghajtók 10 százalékát teszik ki az 1 terabájt kapacitású vagy nagyobb modellek, így a WD indokoltnak látta, hogy továbblépjen a vásárlók, felhasználók szinte kielégíthetetlen tárterület éhségének csillapításában. Főként a különféle multimédia anyagok (digitális fényképek, videók, zenei felvételek) tárolásához tartja szükségesnek a gyártó a minél nagyobb kapacitás biztosítását.

 

Nagyon elégedett Green sorozatával a Western Digital. A kis fogyasztású, viszonylag alacsony fordulatszámú meghajtók adatátviteli teljesítményben nem bajnokok, de csak mérsékelten melegednek, ami hosszabb élettartamot eredményez. Jól használhatók külső FireWire, eSATA és USB házakban vagy asztali számítógépekben, NAS-okban RAID tömbökbe állítva. Az új WD20EADS utcai modell ára amerikában 299 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.