Hirdetés

Itt a Zotac hátizsák-PC-je



|

2000 dollárért lehet hazavinni a Zotac VR Go hátizsák-PC-t, amely segít a virtuális valóságban játszani.

Hirdetés

Több gyártó is igyekszik kiszolgálni azoknak a gamereknek az igényeit, akik a virtuális valóságban szeretnének játszani. Ezért születtek meg a hátizsák-PC-k - ilyenje a Zotacnak is van. A koncepció lényege az, hogy nem kell a kábelekben botladozni, a headset a hátunkon lévő géphez csatlakozik. 

Hirdetés

A Zotac VR Go októberben mutatkozott be, most pedig már haza is lehet vinni, 2000 dollárért. Az MSI egyébként megelőzte a riválisát a VR One-nal, az egy hónappal korábban, 1999 dollárért érkezett. 

A Zotac gépébe egy Intel Core i7-6700T négymagos processzor és egy NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikus vezérlő került, 16 GB RAM és egy 240 GB-os, SATA III-as meghajtó mellett. 

A PC-n három darab HDMI 2.0 port, két DisplayPort 1.3 csatlakozó található, így összesen négy külső képernyőt is támogat asztali módban (az Oculus Rift és az HTC Vive mellett). 

Akad még hat USB 3.0 port, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.2 és két darab 6600 mAh-s akku. A túlmelegedést hűtőborda és ventilátor akadályozzák meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.