Hirdetés

Itt az Android 7.0 a Sony csúcsmobiljaira



|

A független Xperia X Performance és Xperia XZ-kre már elérhető a patch.

Hirdetés

A Sony is csatlakozott az okostelefonjaikat Android 7.0 rendszerre frissítő vállalatok sorához, a hivatalos tájékoztatás alapján a kártyafüggetlen Xperia X Performance és Xperia XZ mobilokkal rendelkezők már telepíthetik is frissítést. Vagyis remélhetően, ugyanis az előbbi esetében mindenképp változni fog régiónként és szolgáltatónként a Nougat elérhetősége, konkrétumokkal sajnos nem szolgált a vállalat.


Hirdetés


A fenti két modellen túl az elkövetkező hetekben további kilenc Xperia kapja majd meg a Nougatot: a Z3+ / Z4 Tablet / Z5 / Z5 Compact / Z5 Premium / X / XA / XA Ultra / X Compact. Sajnos a Sony Xperia Z3-ra nem érkezik meg az Android 7.0, amely kissé fájó annak fényében, hogy egy nem túl régi, ráadásul prémium kategóriás telefonról van szó.



(Forrás: Sony)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.