Hirdetés

Itt az ASUS eddigi leggyorsabb routere



|

Kihasználni is nehéz a 2,33 Gbps-os útválasztót, az RT-AC87-et.

Hirdetés

Bár a mai csúcskategóriás routereket otthoni környezetben sokszor ki sem lehet igazán használni, az ASUS bemutatott egy olyan útválasztót, amelyre biztosan nem lehet panasz. Az RT-AC87 kódnévre hallgató eszköz Wave 2 technológiával dolgozik, aminek köszönhetően jobb teljesítményt, sebességet és megbízhatóságot kínál a 802.11ac-s szabványon belül. 

Hirdetés

Ami a sebességet illeti, a 2,4 GHz-es sáv 600 Mbps-ot garantál, míg az 5 GHz-es sáv 1,73 Gbps-ot. Ezzel, és a hatótáv, valamint a jelerősség növelésére használt BeamForming technológiával összesen 2,33 Gbps-os sávszélességről van szó, ami messze meghaladja az eddigi 1,9 Gbps-os teljesítményű routerek képességeit. 

Egyesek szerint meglepetés, hogy ezzel az úttörő modellel az ASUS állt elő elsőként, és nem a Netgear vagy a D-Link. Az mindenesetre biztos, hogy a riválisok válasza nem marad el, főként, hogy az RT-AC87 egyelőre sajnos csak Észak-Amerikában kapható. Ha valaki mindenesetre ettől is jobbat szeretne, a Netgearnek van már háromsávos routere is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.