Hirdetés

Itt az eddigi leggyorsabb memória



|

A G.Skill memóriái négycsatornában, 4072 MHz-en működnek.

Hirdetés

A mai memóriakitek már igen gyorsak, ráadásul a legtöbb esetben annak sincsen akadálya, hogy egy kicsit tuningoljuk őket otthon. Olyan azonban nem igazán volt eddig, ami 4072 MHz-es órajellel érkezett. A G.Skill most nagyot gurított a legújabb csomagjával, amely egy 16 gigabájtos, négycsatornás kit. 

Hirdetés

Ez volt az első olyan négycsatornás memória, amelynek az órajele meghaladta a 4 GHz-es értéket. Természetesen a rekordot egy csúcsminőségű alaplap és az leggyorsabb processzor segítségével sikerült felállítani.  

Az alaplap egy ASUS Rampage IV Black Edition volt, míg processzorként az Intel Core i7-4960X CPU-t választották. Az eredményt persze a CPU-Z-vel is hitelesítették. Első pillantásra meglepőnek tűnhet, hogy nem kevesebb mennyiségű memóriával próbálkoztak a G.Skillnél, de a négycsatornás felállás mindent megmagyaráz: a konfiguráció miatt nem lehetne kevesebb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.