Hirdetés

Itt az egyszer használatos memóriakártya



|

Egyszer írható SD kártya a SanDisktől.

Hirdetés

 

sd-128mb-sandisk.jpg
Az írható CD-k után anno megjelentek az újraírható CD-k, majd a DVD-k esetében ugyanez játszódott le a piacon. Furcsa módon a flash memóriák esetében ez fordítva van, ugyanis a SanDisk régebben ígérgetett olcsó, egyszer használatos memóriakártyája megérkezett.

 

A WORM SD kártyára (Write Once Read Many - egyszer írható, sokszor olvasható) csupán egyetlen alkalommal rögzíthetőek az adatok, azonban az adattároló 100 évig is működőképes.

 

Természetesen az átlagfelhasználó nem sok hasznát veszi a legtöbb esetben egy ilyen kártyának, azonban az újdonság széles felhasználási területeket kaphat olyan helyeken mint például bíróságok, rendőrségek, vagy kórházak.

 

A WORM SD már világszerte kapható, egyelőre azonban csak a 128 megabájtos változat. A SanDisk még az idei évben piacra dobja a nagyobb kapacitású WORM SD-ket. A kártya áráról sajnos nincs információnk, a gyártó a rendeléskor adja meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.