Hirdetés

Itt az első passzív GeForce GTX 750



|

A Palit a rend kedvéért a GeForce GTX 750 Ti-ből is csinált passzív hűtésű változatot.

Hirdetés

Amikor egy nagyon csendes gépet akarunk összerakni, akkor a legkézenfekvőbb a passzív hűtésű alkatrészek használata. A videokártyák tekintetében persze nagyon nehéz dolgunk van, ugyanis ha a teljesítmény is szempont, akkor a passzív hűtés az erővel fordítottan arányosan egyre kevésbé jöhet szóba. A néma PC-t kedvelőknek remek hír a Palit újdonsága, a passzív hűtésű KalmX széria

Hirdetés

A sorozatba az NVIDIA GeForce GTX 750 és GeForce GTX 750 Ti videokártyái tartoznak bele. Az energiatakarékos Maxwell architektúrára rakott passzív hűtőegység teljes mértékben hangtalan működést tesz lehetővé. 

Jó hír, hogy a kártyák nem igényelnek külső tápcsatlakozást, így aki gépet újít fel, annak sem kell új PSU után néznie. Az energiahatékony és erős kártyáktól persze csodát nem szabad várni, így ha valaki 4K-s álmokat dédelget, akkor nem ez lesz a nyerő megoldás. Ennek ellenére a Palit újdonságai kiváló és csendes választásnak bizonyulhatnak - az áruk sajnos ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.