Hirdetés

Itt az első passzív hűtésű GTX 1050 Ti



|

Referencia órajeleken működik a Palit nulla decibeles videokártyája.

Hirdetés

Régen voltak már ilyen jó helyzetben a 35-60 ezer forint körüli árkategóriában videokártyát vásárolni kívánó játékosok, hiszen az AMD és az NVIDIA is remek hardverekkel rukkolt elő a tavalyi évben. Mostanra a konkrétan elérhető termékek köre is kellően színessé vált, hiszen a hardvergyártó partnerek mérnökeinek az első körös, többé-kevésbé referencia kialakítású kártyák után végre volt idejük specializált modelleket készíteni.


Hirdetés


A legújabb hiánypótló fejlesztés a Palit műhelyéből érkezett, a vállalat GeForce GTX 1050 Ti KalmX névre keresztelt grafikus vezérlője a világ első passzív hűtésű GTX 1050 Ti modellje. A gyártó sajnos nem árulta el, hogy milyen működési hőmérsékletekre lehet számítani a referencia órajeleket használó terméktől, továbbá mennyi túlhajtás férhet bele a hűtési megoldás képességeibe. Az árazás kérdése szintén rejtély: valószínűleg nem ez lesz a legolcsóbb GTX 1050 Ti, de nem számítunk óriási felárra. A grafikus vezérlő az elkövetkező hetekben válik majd elérhetővé.



Palit GeForce GTX 1050 Ti KalmX specifikációk:

- NVIDIA Pascal architektúra
- 768 CUDA mag, 1290 - 1392 MHz órajel
- 4 GB GDDR5 memória, effektív 7 GHz-es órajel, 128 bites memóriasín
- DirectX 12, OpenGL 4.5, Vulkan, PhysX
- Két kártyahelyes kialakítás, passzív hűtés
- PCI Express 3.0 x16 csatolófelület
- Ajánlott minimum PSU: 300W


(Forrás: Guru3D, Palit)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.