Hirdetés

Itt az első Radeon HD 7990



|

Az első dual-tahitis videokártya a PowerColor nevéhez fűződik.

Hirdetés

Bemutatkozott az első és egyetlen dual-tahitis videokártya, a Devil 13 HD7990. A gyártó kiléte kissé váratlan, ugyanis a TUL Corp. tulajdonában lévő PowerColorről van szó.

 

A két Tahiti XT GPU egyenként 925 MHz-es órajelet ígér, ami a BIOS-ban 1 GHz-ig feltornázható. Összesen 6 GB GDDR5-ös memória támogatja a két lapkát, amelyek 1275 MHz-en működnek, két darab 384 bites memóriabuszon.

 

A DirectX 11.1 mellett az Eyefinity és a CrossFireX is támogatottak. A kimenetek között két DVI, egy HDMI és két mini DisplayPort áll rendelkezésre. A kártya hűtőbordájának tetejére három ventilátor is került, alul pedig U-alakú réz hőcsövek találhatóak. A kártya ára egyelőre ismeretlen, azt viszont tudni, hogy dual-BIOS is jár majd hozzá.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.