Hirdetés

Itt az első USB 3.0-ás kártyaolvasó



|

A Pretec az idei Computex kiállításon mutatta be a világ első USB 3.0-ás memóriakártya-olvasóját.

Hirdetés

Az USB 3.0-ás portok egyre több alaplapon találhatóak meg, jogosan várhatjuk tehát, hogy az eszközök használják is ki az új csatoló nyújtotta előnyöket. A Pretec a 2010-es Computex-en bemutatta a világ első olyan memóriakártya-olvasóját, amely már USB 3.0-ás.

 

A P240 USB 3.0 High-speed Multi-Card Reader névre keresztelt eszköz az interfésznek hála képes elérni a maximális 5 gigabit per másodperces adatátviteli sebességet PC és memóriakártya között. A szokásos támogatott formátumokon felül az új SDXC-t is lehet használni az olvasóval.

 

Az SD, CF és további megszokott kártyatípusokat támogató eszköz gyártása augusztusban indul meg, ezután kerül majd piacra is. Árazása egyelőre ismeretlen, várhatóan azonban nem kerül majd túl sokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.