Hirdetés

Itt az iPad mini olcsó ellenfele



|

A műanyag Xiaomi Mi Pad mindössze 240 dollárba kerül.

Hirdetés

Ha valaha is kerestük a választ arra a kérdésre, hogy milyen lenne az iPad mini az iPhone 5C mintájára, most megkaptuk. A Xiaomi bemutatta az első táblagépét, ami gyakorlatilag az iPad mini műanyag és olcsó hasonmása lett. A készülék neve Mi Pad, csak Wi-Fi-s kiadásban létezik, és ugyanúgy 7,9 hüvelykes. 

Hirdetés

A készülék színes, fényes műanyaggal van burkolva, a kijelzője pedig az Apple Retinájához hasonlóan 2048 x 1536 képpontot tud megjeleníteni. Belül az NVIDIA négymagos Tegra K1 processzora dolgozik, 2 GB RAM és 16 vagy 64 GB belső tárhely társaságában. A 360 grammos tablet 8,5 milliméter vastag, így kicsit vaskosabb és nehezebb a kicsi iPadnél

A rajta futó Androidot erősen átszabták, a 4.4.2-n alapuló rendszert MIUI-nak hívják, és az iOS 7-re hasonlít. Az 5 megapixeles hátlapi kamerához egy 5 megapixeles előlapi társul, illetve egy 6700 mAh-s akkumulátor. Az egyelőre sajnos kizárólag csak Kínában, júniustól elérhető táblagép ára 240 és 270 dollár, kapacitástól függően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.