Hirdetés

Itt az MSI Interceptor DS300 gamer egér



|

Jobbkezes használatra készült a strapabíró játékos rágcsáló.

Hirdetés

Az MSI bemutatott egy új, lézeres egeret, az Interceptor DS300-at - ez kifejezetten a játékosoknak készült, méghozzá jobbkezes fogáshoz. 

Hirdetés

A DS300 tervezésekor a jó ergonómiát tűzték ki célul, illetve a remek teljesítményt, amit egy gamer manapság elvár egy rágcsálótól. 

A strapabíró külső OMRON kapcsolókat takar, a harisnyázott kábel végén az USB-csatlakozó aranyozott. 

A 8200 DPI-s lézeres szenzor érzékenysége menet közben állítható - arról, hogy épp milyen a beállítás, a bal oldalon lévő fények adnak tájékoztatást. Természetesen az oldalak csúszásmentesek, gumírozottak. 

A DS300 ezen felül egyénileg, tetszés szerint súlyozható, tehát senkinek nem lesz sem túl könnyű, sem túl nehéz. 

A logót RGB-s LED világítja meg, tehát 16,8 millió színben választható a fénye. A mellékelt szoftverrel még az emelési távolság is állítható, de a makrók felvétele és a 6 gomb programozása is megoldható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.