Hirdetés

Itt az NZXT első mini-ITX-es háza



|

Tetszetős és kompakt megoldással állt elő az NZXT.

Hirdetés

Az NZXT bemutatta az első mini-ITX-es házát, ami hajlított acél panelekből áll, és Manta néven lesz keresendő a boltok polcain. 

Hirdetés

A Mantába helyezhető mini-ITX-es alaplap maximális mérete 245 x 426 x 450 milliméter lehet. A ház vízhűtéshez is ideális, de szükség szerint belefér előre két 140 vagy 120 milliméteres ventilátor (két 120-as tartozék), egy hátsó 120 milliméteres (ez is tartozék), valamint felülre két 140-es vagy 120-as. 

A ház két darab 2,5 hüvelykes meghajtót képes befogadni, amik az ablakon keresztül láthatóak - egy harmadikat pedig a tápegység környékére lehet tenni. Befér továbbá két 3,5 hüvelykes meghajtó is, az egyik a PSU alá, a másik az SSD-k alá. 

A Manta nagyon jól tudja rendezni a kábeleket, illetve az előlapi és a tápegységnél lévő porszűrője is könnyedén eltávolítható. 

Az ablakos verzió mellett ablak nélküli is létezik a Mantából, ami fehér-fekete, fekete-piros és fekete színekben, matt fújással érhető el, 139,99 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.