Hirdetés

Itt az olcsó ASUS Ultrabook



|

Egy jobb laptop áráért elérhető lesz hamarosan a ZENBOOK UX32VD ultrabook

Hirdetés

Az Ultrabook termékek szépek, akadnak köztük erősek is, de mindenképpen drágák. Az Intel úgy tűnik belátta, hogy csak a prémium árkategóriára koncentrálni nem olyan kifizetődő ezekben az időkben, így ma már nem csak SSD alapokon juthatunk hozzá a karcsú laptopokhoz. Az UX32VD 249 999 Ft-tól 349 900 Ft-os ársávban lesz hozzáférhető, a Prime termékekhez képest jelentkező árelőnyt a hibrid merevlemez, a kisebb felbontású kijelző és az olcsóbb processzorok teszik lehetővé.

 

A 13,3 hüvelykes ultrabook Core i7 vagy i5 Ivy Bridge processzorral kapható, háttértára egy legfeljebb 500 GB-os hibrid merevlemez, amiben 24 gigabájt SSD gyorsítja a hozzáférést. 1 GB GDDR5 videomemóriával felszerelt, az NVIDIA 28 nanométeres „Kepler” GPU technológiájával készült NVIDIA GeForce GT 620M GPU-t tartalmaz, azaz egy kis játéktól sem kell visszariadnunk.

 

 

Az alacsonyabb árat valószínűleg (az alsóbb modellben) kisebb felbontású kijelzőnek és a bővebb processzorválasztéknak köszönheti a nép ZENBOOK-ja.

 

Az UX32VD választható Full HD 1080p felbontású, 350 cd/m2 fényerejű IPS panellel is, alapkiépítésben HD (1366×768 képpontból álló) képernyővel van felszerelve.

 

Marad a döntött és háttérvilágított, szigetes billentyűzet, a 2 másodperces „azonnali” helyreállás (S3-ból) és a legfeljebb két hét készenlét, hibernált módban (S4) 200 napot is átvészel a rendszer. Ahogy a drágább ZENBOOK-okban, itt is SonicMaster hangrendszer van. A készülék 7 órás akkumulátoros üzemidőt biztosít, adott az USB Charger+, a gyors adatátvitelről pedig az USB 3.0 kapcsolat gondoskodik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.