Hirdetés

Itt az olcsó GoPro akciókamera



|

A belépőkategória felé kacsintgat a GoPro.

Hirdetés

Aki eddig olcsó GoPro kamerát akart, annak fel kellett áldoznia a vezeték nélküliséget. Ez főleg a riválisokat figyelembe véve volt nagy ár. 

Hirdetés

A GoPro most nagyot húzott az új akciókamerájával, amellyel kicsit a belépőkategória felé kacsintgat. Ez lett a Hero+, ami 200 dollárért cserébe kínál Bluetooth-és Wi-Fi-alapú működést. 

Az 1080p-s videókat ráadásul 60 fps-sel képes rögzíteni, szemben a Hero 30 fps-ével. Az állóképek 5 helyett már 8 megapixelesek. 

Október 4-től kapható világszerte az újdonság, és nem ez lesz az egyetlen olcsóbb modell a gyártó kínálatában. 

Minderre a magyarázat az, hogy a nagyon kompakt Hero4 Session vételára alaposan megcsappant, és 300 dollárra csökkent. Bár még így sem olcsó mulatság, de legalább reálisabb lett a címkén szereplő összeg. 

A GoPro a mostani lépéseivel azoknak kedveskedne, akik amatőr hobbiként tekintenek az akciókamerákra, és nem akarnak túl nagy összeget elkölteni rájuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.