Hirdetés

Itt az új Google Glass



|

Már a Google I/O előtt bemutatták a frissített okosszemüveget.

Hirdetés

A közvélemény még mindig aggódik az okosszemüvegek miatt, a Google pedig azt hangsúlyozza, hogy a Glass csak egy prototípus. Emiatt aztán még csak nagyjából sem lehet tudni, hogy mikor érkezik meg a Google Glass átlagfelhasználóknak szánt, végleges kiadása. A webóriás mindenesetre már az idei Google I/O fejlesztői konferencia előtt bemutatta a ráncfelvarrott Google Glasst

Hirdetés

Az 1500 dolláros, egy ideje már szemüveggel is használható okosszemüveg immáron 1 helyett 2 gigabájt RAM-mal érkezik. További újdonság a nagyobb akkumulátor és az ehhez optimalizált firmware, amelyeknek hála az üzemidő hozzávetőleg 15 százalékkal tolódik ki. 

A szoftveres újdonságokat tekintve új kereső van a fotók készítéséhez, illetve két új kártya a Google Nowban, amelyek a kiszállított csomagok és a leparkolt autónk követését teszik lehetővé. A frissített Google Glasshoz mindenki hozzájuthat, aki mostantól vásárolja meg a készüléket. Erre persze leginkább Amerikában van lehetőség, bár hétfő óta Nagy-Britanniában is forgalmazza a Google. A meglévő felhasználók okosszemüvegeit egyébként ezúttal nem cseréli ki újabbra a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.