Hirdetés

Itt az új, olcsó GeForce



|

DDR2 és DDR3 memóriával szerelik majd az NVIDIA olcsó kártyáit.

Hirdetés

A Tomshardware.tw munkatársainak sikerült lencsevégre kapniuk a legújabb GeForce kártyákat. A belépő szintű kártyák elméletileg július 29-én kerülnek majd forgalomba, elméletileg GeForce 9500 néven. Az NVIDIA tervei szerint ez a kártya fogja felváltani a lassan kiöregedő 8500GT-t, és háromszoros teljesítménynövekedést hoz a piac ezen szegmensébe. Hivatalos elnevezés még nincs, de mivel a 8500GT utódjáról van szó, logikusnak tűnik a 9500GT elnevezés. A kártya az ATI belépő szintű kártyájának, a HD 3650-nek lesz ellenfele, amelynek ára jelenleg ötven euró alatt van.

0706nvidia.jpg


A 9500GT-nek alapvetően két változata lesz. A 256 illetve 512 megabájt GDDR3 memóriával szerelt példányok magja 550MHz-n ketyeg, 1 400MHz-s shaderekkel támogatva, és 800MHz-s memória társul hozzájuk. A GDDR2 memóriás változat csak 512 megabájtos kiszerelésben lesz kapható, és minden adata hasonló nagyobb testvéréhez, kivéve a memória órajele, ami 500MHz lesz. Mindkét változat 128 bites memóriavezérlőt kap és támogatja a kétutas SLI-t. A kártyáról készült képek megtekinthetők itt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.