Hirdetés

Itt vannak a drónos fotóbajnokság győztesei



|

A National Geographic bemutatta a Dronestagram fotóbajnokság győzteseit.

Hirdetés

A drón szó ma meglehetősen kettős érzelmeket vált ki az emberekből: egyrészt csodáljuk, másrészt félünk tőle, elvégre többek között kémkedésre vagy még rosszabbra is lehet használni. Természetesen az érem másik oldala is létezik, amelyet most a National Geographic villantott meg. 

Hirdetés

A cég kihirdette a Dronestagram fotóbajnokság győzteseit, amelyeknek azt kellett bebizonyítaniuk, hogy milyen széles lehetőségek vannak a drónokkal való fotózásban. Összesen több mint 2000 nevezés érkezett a versenyre, és mind a levegőből, szokatlan szögből mutat meg valamit. 

A legjobban az összes közül a mexikói vízesést szerették, de a győztes fotó végül az lett, amelyen egy keselyűhöz nagyon közel repülve fotózott a drón. Az ilyen események miatt egyébként már sok amerikai nemzeti park be is tiltotta a drónokat, illetve vadászat és halászat közben sem lehet használni őket például Észak-Karolinában. Természetesen nem feltétlenül kell minden tekintetben betiltani ezeket az eszközöket, hiszen mentési akcióknál kiváltképp eredményesek tudnak lenni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.