Hirdetés

Itt vannak a világ első és leggyorsabb UFS memóriakártyái



|

Ötször gyorsabbak a jelenlegi microSD-knél a Samsung újdonságai.

Hirdetés

A mobilos fényképezés, a 4K-s videók, a drónok és az akciókamerák korában különösen fontos, hogy legyen elég tárhelyünk, illetve, hogy ez gyors is legyen. A Samsung ezen igyekszik segíteni. 

Hirdetés

Legyen szó arról, hogy egy 5 GB-os videót 10 másodperc alatt szeretnénk beolvasni vagy, hogy RAW fotókat lőnénk sorozatban, a Samsung új memóriakártyái megoldást adnak. 

A gyártó előállt a világ első olyan UFS kártyáival, amelyek a microSD formátumot használják. Az UFS a Universal Flash Storage rövidítése, és a második kiadása annak a szabványnak, ami a jobb Galaxy okostelefonok belső memóriáját jelenti.

Az UFS kártyák ötször jobb olvasási és kétszer jobb írási sebességet garantálnak, mint a jelenlegi legjobb microSD-k. 

A Samsung szerint a memóriakártyák így drónokba, DSLR gépekbe, akció- és VR-kamerákba is kiválóak. Sajnos a konkrét árakat még nem fedték fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.