Hirdetés

Itt vannak az olcsó Ultra HD TV-k



|

A Sony új televíziói annyira pénztárcabarátok, hogy kevesebbe kerülnek egy autónál.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a 4K-s megjelenítők olyan drágák lesznek, hogy igazából valódi luxustermékekről beszélünk. Ha nem akarunk 25 000 dollárt kifizetni egy 84 hüvelykes UHD tévéért, akkor érdemes megnéznünk, mit ajánl a Sony. A gyártó új 55 hüvelykes XBR-55X900A és a 65 hüvelykes XBR-65X900A 4K Ultra HD LED televízió "csak" 4999 és 6999 dollárba kerülnek, ezzel olcsóbbak, mint egy új autó. 

Az április 21-től rendelhető tévék Amerikában már több helyen is megtekinthetőek élőben. A Sony azt reméli, hogy a nyárra sikerül igazán feldobni otthon a tévézést az új, Ultra HD-s készülékeivel. Egy 4K-s TV a hagyományos HDTV-t négyszer lekörözi képpontok tekintetében. 

A Sony nagyon szeretné az ipart a 4K-s videók felé billenteni - ezzel kapcsolatban azt reméli, hogy olyan mértékű bevásárlási hullámot indít el, mint amilyet anno a síkképcsöves tévék. Nincs azonban könnyű dolgok, ugyanis a meghökkentő árak mellett az is probléma, hogy egyelőre nem igazán vannak 4K-s tartalmak.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.