Hirdetés

Itthon is kapható a 75 hüvelykes Samsung óriástévé



|

Nagyon okos az ES9000, hang- és mozgásvezérlés is került bele.

Hirdetés

Egyelőre még kár rohanni a Samsunghoz, de szeptember végétől már valóban Magyarországon is elérhető lesz a Samsung Smart TV csúcsmodellje, a 75 hüvelykes (189 centis) ES9000 Smart LED TV. Az biztos, hogy csak rendelni lehet és borzasztóan drága lesz, de állítólag jobb is, mint elődei.

 

Egyértelműen a luxustévé kategóriába esik az ES9000, ami a designban is tetten érhető, az irdatlan képátlójú okostévé kerete elképesztően vékony, mindössze 7,9 mm. Természetesen rendelkezik az olyan prémium tulajdonságokkal, mint a mozgásérzékelés és hangvezérlés: így a felhasználók egy egyszerű angol nyelvű köszönéssel – Hi TV, power on! – is bekapcsolhatják a készüléket, a funkciók között pedig szóbeli utasításokkal és kézmozdulatokkal is válogathatnak (kamera is van a tévében). Az biztos, hogy a gyerekeket jó ideig lefoglalja a készülék és köszönni is megtanulnak, legalábbis angolul, vagy a számos más beégetett nyelv egyikén. Nem kell többé eldugni a távirányítót, mert a készülék az arcokat is felismeri és képes megkülönböztetni a gyermekeket és ez alapján szűrni a kínálatot. Az ES9000 vezérelhető billentyűzetről, egér segítségével, érintős távirányítóról, hagyományos távirányítóról, vagy akár telefonról és táblagépről is. Összességében nagyjából azt tudja, mint a PC World által már tesztelt első jeditévé, a Samsung ES8000, csak még nagyobb méretben.

A Samsung ES9000 Smart LED TV-t az új Sound Share funkcióval is ellátták, így a tévé automatikusan kapcsolódik a 6-os és 7-es sorozatú Samsung audió dokkolókhoz. A csúcsmodell 1 GHz-es kétmagos processzorral rendelkezik, így felgyorsul a különböző feladatok, alkalmazások párhuzamos kezelése, futtatása. A készüléket 800Hz-es mozgássimítással dolgozik. A gyártó szerint a Micro Dimming Ultimate révén a fényerő 60 százalékkal javult az ES8000 sorozathoz képest, míg a Precision Black technológia a fekete színmélység és a képélesség 30 százalékos javulását eredményezi. Reméljük hogy majd meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.