Hirdetés

Itthon is kapható az LG egérszkennere



|

Az LSM-100 valóban idő- és helytakarékos.

Hirdetés

Sokan emlékezhetnek még az úgynevezett kézi szkennerekre (HandyScan). Ezek a kézi lapolvasók viszonylag olcsón nyújtottak képdigitalizálási lehetőséget a kilencvenes években, amikor még a síkágyas vagy adagolós lapolvasók otthoni felhasználásra gyakorlatilag megfizethetetlenek voltak. Akkoriban a pontossággal és a korlátozott csíkszélességgel fizethettünk a kedvező árért, most az LG újszerű megoldásával nem hátrányokat, csak nagyobb kényelmet ígér.

Az ősi kéziszkenner - ma már senki sem használ ilyet.

 

Nemrég jelentezze be az LG Electronics LSM-100 egérszkennerét, ami egy egészen új termékkategória. Az LSM-100 egy új technológiát ötvöz kényelmi funkciókkal. Az LMS-100 ugyanis alapvetően a hagyományos módon, precíz lézeres egérként szolgál, ha pedig szkennelni szeretnénk, akkor csak az egér bal oldalán elhelyezett Smart Scan gombot kell nyomva tartani, majd végighúzni az egeret a beolvasni kívánt anyagon. A beolvasott kép PNG, JPEG, TIFF, BMP, PDF, XLS vagy DOC formátumban menthető el, vagy egyszerűen átvontatható a kívánt alkalmazásba.

Az LSM-100-hoz OCR motor is jár, a beolvasott szöveget szerkeszthető Microsoft Word dokumentummá alakítja, amivel rengeteg időt spórolhatunk meg. Mivel az LSM-100 egérszkennernek nincs kerete, ami korlátozná a használatát, így akár a hagyományos hordozható lapolvasókat megszégyenítő A3 méretű dokumentumokat is képes beolvasni. Az LG a lapolvasás sebességét is továbbfejlesztette úgy, hogy az A3-as lap szkennelése is gyors és zökkenőmentes legyen.

 

Az LG LSM-100 egérszkenner ajánlott bruttó fogyasztói ára 27 990 Ft.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.