Hirdetés

ITX házakba tervezett gamer VGA az MSI-tól



|

Szokásosnál rövidebb NYÁK-ja ellenére egy teljes értékű Radeon R9 270X-ről van szó.

Hirdetés

Úgy tűnik egyre divatosabbá válnak a kis méretű gamer számítógépek, a trendet meglovagolva pedig az MSI ma bejelentette a legújabb apró házakba tervezett grafikus kártyáját. A mini ITX alaplapokhoz szánt Radeon R9 270X GAMING 2G ITX nevű termék a könnyű elhelyezhetőség érdekében a szokásosnál kicsivel rövidebb – 17 centiméter hosszú – nyomtatott áramkört használ, ám teljesítményre azonos a normál R9 270X modellekkel.
 

Hirdetés


A videokártya további érdekességét a RADAX névre hallgató hűtési megoldás adja, az MSI állítása szerint ez 30 százalékkal hatékonyabb a referencia hűtésnél. A gyárilag pár megahertzzel túlhajtott VGA-hoz jár az XSplit Gamecaster szoftver, amellyel könnyedén streamelni lehet a játékokat a Twitch, Ustream és Youtube Live szolgáltatásokban.


Sajnos a termék várható árát, továbbá a megjelenésének pontos idejét még nem árulta el a gyártó.


Az MSI Radeon R9 270X GAMING 2G ITX főbb specifikációi:

– 1280 stream processzor
– 1030-1070 MHz-es GPU órajel
– 2 GB GDDR5-ös videomemória, effektív 5600 MHz-es órajel
– 161 wattos TDP
– Méret: 170 × 120 × 35 mm
– Súly: 585 gramm


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.