Hirdetés

Izmos mini PC a ZOTAC kínálatában



|

Skylake családba tartozó, mobil Intel Core i5 dolgozik az új ZBOX-ban.

Hirdetés

A mini számítógépek piacán régóta jelenlévő ZOTAC ma bemutatta a legújabb, ZBOX MI551 jelzésű eszközét. A termék külsőre felettébb hasonlít a ZBOX család többi tagjához, azonban a vállalat meglehetősen erős mobil alkatrészeket épített bele, így a csupán 188 × 188 × 51 mm méretű eszköz netezésre, videózásra, irodai munkára egyaránt tökéletesen megfelelhet. Sőt: akár egy kis játékra is befogható, bár természetesen nem a legújabb AAA-címekre gondolunk.

Hirdetés


A mini PC gerincét a laptopokba szánt, Skylake termékcsaládba tartozó Intel Core i5-6400T processzor adja. A négymagos központi egység órajele maximum 2,8 GHz, a gyorsítótára 6 MB, a TDP-je pedig 35W. A CPU integrált grafikus processzora Intel HD Graphics 530 típusú.


A ZOTAC ZBOX MI551 többféle változatban lesz elérhető, a barebone kiadás esetén a vásárlóknak kell gondoskodniuk a memóriáról, háttértárról és operációs rendszerről. Memóriából maximum 16 GB DDR3L-1600 (2× SO-DIMM) kerülhet a házába, a háttértárak számára pedig 2,5 hüvelykes meghajtóhely és M.2 foglalat áll rendelkezésre. Portok és kommunikáció: 2× DisplayPort, HDMI, USB 3.1 Type-C, USB 3.0, USB 2.0, 2× Ethernet, 2× audio Jack, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ac, infravörös.


A ZOTAC ZBOX MI551 elméletileg még december során piacra kerül, a várható árakról még nem adott tájékoztatást a gyártó.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.