Hirdetés

Izmosodik az ASUS következő olcsó gépe



|

Felbukkant az átalakítható VivoBook Flip TP203, amely bár árban takarékos, tudásban erősödik.

Hirdetés

Az ASUS hamarosan frissíti az olcsóbb belépőt jelentő VivoBook Flip sorozatát, amely átalakítható windowsos laptopokból áll. 

Hirdetés

Az új, 11,6 hüvelykes modellbe Intel Apollo Lake processzor kerül. A VivoBook Flip TP203-ban akár 8 GB RAM is elfér, illetve maximum egy 128 GB-os eMMC tárhely. 

Az eMMC tárhely és a Celeron vagy Pentium processzor egyértelművé teszi, hogy egy ártakarékos, teljesítményben azért korlátozott eszközről van szó. Azonban az, hogy már 8 GB RAM-ot is támogat, remekül jelzi, hogy hamarosan az olcsó PC sokkal többet ad és jelent annál, amit eddig nyújtott egy ilyen gép. 

Az új VivoBook USB-C és USB 3.0 portokat is kínál majd, továbbá HDMI-t, microSD-olvasót, ujjlenyomat-olvasót és akár 9 órás üzemidőt. Ezek mind olyan tételek, amelyek megléte különösen pozitív ebben a kategóriában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.