Hirdetés

Új fekete-fehér reprográfiai modellekkel bővíti kínálatát a Canon



|

Az imageRUNNER ADVANCE család vállalati reprográfiai részlegek és nyomtatási szolgáltatók igényeit hivatott kielégíteni.

Hirdetés

Bejelentette a Canon három új, fekete-fehér imageRUNNER ADVANCE nyomtatóját, melyekkel tovább bővíti fekete-fehér professzionális nyomtatási termékkínálatát. A Canon legújabb, a vállalati reprográfiai osztályok és nyomtatási szolgáltatók számára fejlesztett közepes kapacitású fekete-fehér nyomtatórendszerei az eddigieknél több lehetőséget és jobb nyomtatási minőséget kínálnak.

Az imageRUNNER ADVANCE 8085, 8095 és 8105 modellek azok számára készültek, akiknek az igényein túlmegy az imagePRESS termékcsalád, mely a Canon digitális nyomdai kategóriában induló megoldása. Az imageRUNNER ADVANCE 8000-es sorozat tagjai akár 1200x1200 dpi képfelbontással dolgoznak, a termékek nevében szereplő számok pedig a percenként nyomtatott oldalak számát (85, 95, 105) jelzik. Nem probléma a 256 g/m2-es egységtömegű - kétoldalas nyomtatás esetében 220 g/m2 - papírok, valamint az SRA3-nál nagyobb papírméret kezelése, ami jelentős előrelépést jelent a korábbi Canon iR7000 sorozathoz képest. Az új befejező műveletek, a gyorsabb bemelegedési idő, valamint az eredeti Canon vezérlő növelik a teljesítményt. A Canon vezérlő mindhárom új modellen hozzáférést biztosít az Adobe PostScript 3 formátumhoz, valamint igénytől függően a készülékek opcionálisan kiegészíthetők Fiery-alapú ImagePASS-U1 RIP, Canon Adobe PostScript, vagy PCL (nyomtatóvezérlési nyelv) RIP alkalmazással is.

Canon imageRUNNER
Canon imageRUNNER

Az új fekete-fehér imageRUNNER ADVANCE modellek a színes imageRUNNER ADVANCE PRO sorozatnál megszokott befejező műveletek széles skáláját kínálják. A befejező műveletek közé tartozik többek között a professzionális lyukasztás, az akár száz lapig terjedő összetűzés, a gerinckészítés 20 lapig, a füzetkivágás és öt különféle hajtogatás is: a Z-hajtogatás, a háromrészes külső és belső levélhajtogatás, a félbehajtás és a dupla párhuzamos hajtás. Az új készülékek olyan munkafolyamat támogató alkalmazásokkal is kombinálhatók, mint a Helix Production Workflow szoftver vagy az Essential Business Builder program.

Az új modellek kiértékelését a Canon Life Cycle Assessment (LCA) terméktervezési rendszerével végezték, hogy a termékek teljes élettartama alatt - a gyártástól és szállítástól kezdve a használat közbeni energiafogyasztásig - minimálisra csökkentsék a széndioxid-kibocsátást. A sorozat újrafelhasználható, bioalapú műanyagból készült, így teljes élettartamra vetített széndioxid-kibocsátása várhatóan több mint 30 százalékkal lesz alacsonyabb, mint a korábbi modelleké. A Canon szerint ez a terméksorozat kategóriájának legalacsonyabb teljes energiafogyasztási (TEC) értékével bír, és megfelel az EU RoHS irányelvének. A Canon imageRUNNER ADVANCE 8000-es modellek több mint ötven százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak az iR7000-eseknél, ami készenléti állapotban mindössze 1,5 watt.

„A színes, közepes kapacitású imageRUNNER ADVANCE PRO sorozatot tavaly ősszel mutattuk be, és azóta hatalmas igényt tapasztaltunk a modellek iránt: az értékesítések száma már az indítástól számított hat héten belül túllépte a kétszázötvenet. Ügyfeleink visszajelzései alapján ezek az eszközök megfelelnek a nagyobb termelékenység és magasabb minőség iránti elvárásoknak, melyet kisebb tőkebefektetéssel és kockázattal, és gyorsabb megtérüléssel érnek el. Az új Canon fekete-fehér modellek ugyanezeket az előnyöket biztosítják a felhasználóknak. Ahogy saját kutatásaink is igazolják, a vállalati reprográfiai osztályok az üzleti teljesítmény javítása érdekében és költségtakarékossági okokból egyre több munkát házon belül végeznek el, melyben a Canon az új termékekkel támogatja őket" - mondta David Preskett, a Canon Europe professzionális nyomtatási részlegének igazgatója.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.