Hirdetés

Új Full HD-s, LED-es Samsung monitorok



|

A Touch of Color dizájnt folytatva új LED-es LCD-monitorokkal jelentkezik a Samsung.

Hirdetés

A Samsung két legújabb monitora a Touch of Color dizájnvonalat folytatja, és a gyártó környezetbarát, takarékos modelljeinek sorába igyekszik beállni. A BX2350 és a BX2335 a Samsung 50 és 30 szériás új paneljeit használja.

 

Mindkét LED-es kijelző 2 milliszekundumos válaszidőt garantál, és Full HD-s, 1080p-s felbontást ígér. Képarányuk 16:9, és rendelkeznek eco-móddal is az energiatakarékosság jegyében; nagyobb újdonságuk azonban a Magic Return nevű funkció, ami ennél a két monitornál debütál.

 

A Magic Return két monitor esetén jöhet jól. Ha az egyik kijelzőnk esetleg kikapcsol, vagy történik vele valami, akkor a Magic Return automatikus áthelyezi a munkaasztalunkat a másik, aktív megjelenítőre, így megszakítás nélkül folytathatjuk munkánkat. Egyelőre nem tudni, hogy mikor és mennyiért lesznek kaphatóak.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.