Hirdetés

Új ház a SilverStone-tól



|

Új, fekete színű, acél PC-házzal jelentkezik a SilverStone. Sajnos az USB 3.0-ás csatlakozó lemaradt róla.

Hirdetés

A SilverStone rengeteg féle számítógép-alkatrészt gyárt, a nevükhöz fűződik például a HDDBOST is, ami egy 5,25 hüvelykes foglalatban kombinálja meglévő merevlemezünket egy SSD-meghajtóval. A SilverStone bemutatta legújabb házát, a PS05-öt.

 

Az újdonság acél alapokra épül, elöl pedig a lyukasztott lapot műanyag veszi körbe. ATX-et és Micro ATX-et egyaránt támogat, tehát több típusú alaplapot is választhatunk bele. Négy darab 5,25 hüvelykes és kettő darab 3,5 hüvelykes foglalatot találunk a külső meghajtók számára, és további négy 3,5 hüvelykeset belül.

 

A jó szellőzést öt darab 120 milliméteres ventilátor támogatja. A házba akár 11 hüvelyk hosszú kártyát is tehetünk, van előlapi USB, audio és mikrofon port, sajnos azonban lemaradt az egyre népszerűbb USB 3.0-ás csatoló. A ház áráról és megjelenéséről nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.