Hirdetés

Új házimozi-PC-k a Tranquiltől



|

A Tranquil PC hosszú idő után két új HTPC-t mutatott be, mindkettő gyakorlatilag hangtalan.

Hirdetés

A Tranquil PC viszonylag régen mutatott be új, komplett gépet, most azonban egyszerre két házimozi-PC-vel is jelentkeztek. Az első a T7-MP2, amely amellett, hogy igen apró, még hangtalan is, nincs benne ugyanis ventilátor.

 

A HTPC-t Ion és Atom eszközök hajtják meg, van HDMI-kimenete, és közvetlenül a HDTV-re köthető, beépített tárhelye 1 terabájt. A kissé drága, 479 fontba kerülő HTPC-nek van egy nagyobbik testvére is, amely sokkal komolyabb tudást kínál: ez az ixVL.

 

Az ixVL-be már Intel Core i3-as és Core i5-ös processzorok kerülnek, amelyekhez DVD-vagy Blu-ray-meghajtó is társul. Ennek ellenére még ez is hangtalan; ebben sincs ventilátor. Sajnos ez a modell jóval többe kerül majd, egyelőre azonban nem tudni, hogy mennyivel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.