Hirdetés

Új, játékos Gigabyte és Spire házak



|

Elegáns, de játékos PC-ház a Gigabyte Sumo 5112 és a Spire Epoxi.

Hirdetés

A Gigabyte és a Spire bemutatták legújabb házaikat, amelyekkel a játékosoknak és a házrajongóknak igyekeztek kedveskedni. A Gigabyte terméke a Sumo 5112 névre hallgat, és támogatja az E-ATX-es alaplapokat is. A fekete festésű, acél házra alumínium előlapi ajtó került, az oldalán pedig cserélhető a lyukasztott acélbetét és az átlátszó akrillap.

 

 

A Sumo 5112 205 x 255 x 570 milliméteres, a tetején található USB, eSATA és audio port is. Az öt 5,25 hüvelykes eszköz befogadására alkalmas ház egy Anvil foglalattal várja a 2,5 hüvelykes háttértárolókat. Elöl kék és piros LED-ek kaptak helyet, a meghajtók csavar nélkül szerelhetőek, és öt ventilátornak jut hely a házban (elöl egy 120 mm-es, oldalt két 80 milliméteres, hátul további két 120 milliméteres hűtő helyezhető el). A Sumo 5112 ára 108 euró.

 

A Spire is egy teljesen fekete házzal újította meg kínálatát. Az acélból készült Epoxi a megfelelő légáramlatokra és a folyadékhűtésre koncentrál. Az 595 x 215 x 580 milliméteres Epoxi 13,5 kilogrammot nyom, az előlap lyukasztott. Felül ugyanúgy USB, eSATA és audio csatlakozók kaptak helyet.

 

Az öt 5,25 és nyolc 3,5 hüvelykes meghajtó kezelésére képes házban az eszközök szintén szerszám nélkül szerelhetőek. A házat felkészítették a vízhűtésre, azonban figyelemreméltó módon hat darab előre szerelt, 120 milliméteres hűtőventilátorral látták el. Kettő előre került, egy hátra, három pedig felülre. Mind a hat kék LED-ekkel világít. Az Epoxi november végétől lesz csak elérhető, 109 eurós áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.