Hirdetés

Új mobil ULV-processzorok az Inteltől



|

Jövő hónapban jöhetnek az ultrahordozható gépekbe szánt Core-szériás CPU-k.

Hirdetés

Az Intel bejelentette, hogy a partnerei rendelkezésére bocsátott négy új központi egységet, amelyek a Core 2 Duo SU-sorozatot váltják. Természetesen ezek is rendelkeznek minden újítással, amely bármely Core iX-központi egységre jellemző - például a DDR3-mas memóriák alkalmazása, és az integrált grafikus egység.

 

 


A jövevények tételesen: i7-660UM, i5-540UM, i5-430UM, és i3-330UM. Mindegyik CPU kétmagos, van 64 bites utasításkészletük, továbbá támogatják a virtualizációt, és a Hyper-Threadinget is. Az i5/i7-es modellek képesek nagyobb terhelés esetén megemelni az órajelüket, az i3 nem - ezt a gyakorlatot az Intel az asztali, és a sima notebookokba szánt Core processzorok esetén is alkalmazza.

 

 


A tájékoztatás szerint az első, ezekre épülő laptopok június folyamán kerülhetnek kereskedelmi forgalomba, az Intel az Acer, az ASUS, a Lenovo, és az MSI nevét konkrétan említette a sajtóközleményében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.