Hirdetés

Új Mushkin Radioactive memóriakitek



|

Két-és háromcsatornás csomagok érkeznek a Radioactive DDR3-mas RAM-okból.

Hirdetés

A Mushkin bemutatta legújabb memóriakitjeit, amelyekkel a játékosok és prémium hardverelemeket kedvelő felhasználók kegyeit keresi. Az újdonságok a Radioactive DDR3-mas RAM-okra építkeznek, és két-illetve háromcsatornás változatokban lesznek elérhetőek.

 

Az első egy 4 gigabájtos csomag, két 2 GB-os modulból, míg a második már három ilyen memóriát tartalmaz. A memóriák 1600 MHz-es órajelen működnek, CL 7-9-7-24-es időzítés mellett, és 1,65 voltos feszültségen. Ami a hűtésüket illeti, arról a Radioactive FrostByte hűtőbordák gondoskodnak - a hőleadó felületeket természetesen sárgára festette a Mushkin.

 

Az új kitekkel a gyártó a prémiumkategóriát célozta meg, elsősorban ugyanis olyan alaplapokhoz ajánlják, amelyek az Intel LGA 1156-os és LGA 1366-os foglalatú processzorait támogatják. A 4 GB-os kit ára 68 dollár, míg a 6 GB-os csomagért 102 dollárt kell majd fizetni.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.